Boosta ditt ledarskap

Vi identifierar vem du vill vara i ditt ledarskap och med struktur och handlingsplan skapar vi konkreta aktiviteter för att du ska nå dina mål. Du kommer att få öva på nya färdigheter, så de blir ett naturligt inslag i din verktygslåda. Beroende på vilka utmaningar du har, skräddarsys upplägget så att det passar just dig.

Under programmet följer jag dig genom att stötta, utmana, inspirera och utbilda.

Vi träffas via Zoom 2 ggr per månad, på överenskomna tider som även kan vara utöver ordinarie kontorstid, om du vill.

Kortaste bindningstiden är 3 månader med förlängning 3 månad i taget. Uppsägning sker 1 månad innan periodens utgång.

Pris: 9.000 kr exkl moms, per 3 månader.

Programmet syftar till att du ska hitta dig i ditt ledarskap och få utveckla de färdigheter som du behöver för att lyckas.

Jag har arbetat i olika chefspositioner i över 20-år och haft medarbetare både i min närhet på kontoret och på distans. Jag vet vad som krävs både i beteenden, kommunikation och olika aktiviteter för att lyckas i ledarrollen. När du arbetar med mig kan du alltid räkna med uppriktighet och professionalitet. Mitt mål är att få dig att lyckas i din roll och jag kommer att finnas med längst vägen. Jag kommer att stötta dig, ge dig verktyg och konkreta tips.

Kontakta mig ...

Vem är Charlotte?
Charlotte är chefen som hoppade av en lång anställning för att göra skillnad genom visionen att alla ska känna arbetsglädje och tycka det är roligt att gå till jobbet. Idag arbetar Charlotte med förändringsledning, värderingsarbete, utbildar i ledarskap och coachande förhållningssätt, föreläser, är mentor, coachar samt arbetar med teamutveckling i det egna företaget WinDaloo AB.