Referenser

”Värderingar och beteenden som styr oss, avspeglar mycket hur verksamheten ser ut inifrån och utifrån. Vi har nu lärt oss mer om hur viktigt det är och hur vi kan bygga upp vår verksamhet till att bli ännu bättre. Tack Charlotte Nygren”

Emina Jusic Miljöspecialist förorenade områden Eskilstuna kommun

”Tack för riktigt bra föreläsning. Reflektion kring hur våra beteenden stärker våra värdeord är extra viktigt i tuffa tider. Rekommenderar Charlotte varmt”

Ylva Rosén , Sektionschef Arbetsförmedlingen Lund

”Tack för en superbra föreläsning hos oss på Region Skåne”

Gabriella Wiklund , Supportledare, Projektledare, GSF Ekonomiservice Kristianstad, Region Skåne

”Som läkarstudent är det lätt att överrumplas av allt som man ska lära sig, både teoretiskt och praktiskt. Med Charlotte som coach har jag lärt mig att ta tillvara på arbetsprocessens alla steg och känna mig lugn under dess gång, istället för att bli stressad och enbart längta efter att målet ska vara uppnått. Jag har dels hittat mina egna konkreta verktyg, som en arbetsdagbok, och dels lyckats förändra min inställning till processen. Det har gjort mig till en trevligare och mer avslappnad kurskamrat, samtidigt som jag kunnat maximera inlärningen. Framförallt så har det blivit så mycket roligare! Jag rekommenderar verkligen coachning till alla som vill ta chansen att utvecklas och ta tillvara på sin potential, både yrkesmässigt och privat. Charlotte är en lugn, förtroendeingivande och skicklig coach som mycket lyhört anpassar sig till sin klient. Jag har henne att tacka för mycket!”

Matilda Jacobson läkarstuderande Karolinska Institutet

”Charlotte är en fantastisk person, och en fantastisk coach. Lyhörd, vänlig och öppen. Hon har med hjälp av sin coaching öppnat upp för nya tankesätt hos mig som jag förr inte trodde var möjliga. På så sätt har Charlotte hjälpt mig att konkretisera mina målsättningar, men också hjälpt mig förstå vad som hindrat mig ifrån att nå dem tidigare. Nu är jag på god väg! Jag kan varmt rekommendera Charlotte som coach.”

Lovisa Jacobson student

”Charlotte är lätt att prata med, lyssnar aktivt, trevlig, lugn och peppande. Jag känner mig väldigt glad och fylld av energi efter samtalen. En känsla av att det här klarar jag – känner mig stark, helt enkelt”

Margareta Teamledare på Swedbank

”Det känns väldigt tryggt att bli coached av Charlotte. Hon är helt närvarande, jag känner att jag får ta plats och att fokus ligger på mig och det ämne jag vill prata om. Hon hjälper mig på ett varligt och respektfullt sätt att hitta de svar jag söker och det leder till bestående förändringar. Charlotte har en varm och lugn personlighet som inger förtroende och gör att det blir lättare att öppna sig. Jag kan varmt rekommendera Charlotte som coach.”

Britt Johansen Handkraften Frisknärvaro

"Charlotte har hjälpt mig konkretisera mina visioner, drömmar och komma till handling. Charlotte har en fantastisk förmåga att lyssna in, fånga ögonblicket och att utmana. Det har hjälpt mig att våga tänka tanken hela vägen och mod till att hålla fast vid i min övertygelse, men kanske det viktigaste att konkretisera handling och ta både det första och de nästkommande stegen."

Helena Sjöholm

”När jag träffar Charlotte så känner jag 100 % förtroende och att det jag säger stannar hos henne. Hon har en förmåga att få mig att reflektera över mina egna svar, vilket gjort att jag har kommit så mycket längre i min utveckling gällande de frågeställningar jag haft när hon coachat mig. Mötena med Charlotte har gjort att jag tagit mycket större kliv och snabbare mot mitt mål.”

Marie Wetterstrand Way2Grow Sverige AB